FOTO: Mii de studenți la festivitatea de absolvire în Piața Mare a Sibiului

6.215

Mii de studenți din municipiul Sibiu participă, joi, la festivitatea de absolvire în Piața Mare. O parte dintre absolvenții și cadrele didactice ale Universității „Lucian Blaga” și ai Academiei Forțelor Terestre sunt prezenți la „Gaudeamus 2021”.

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu împreună cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu, organizează joi, 10 iunie, începând cu ora 14:00, în Piața Mare,
festivitatea de închidere a anului universitar 2020/2021. festivitate absolvire 6 festivitate absolvire 1

„Cele două instituții de învățământ superior celebrează alături de o parte dintre absolvenți, cadre didactice și
invitați încheierea unui an atipic, care a stat sub semnul pandemiei, al restricțiilor, al distanțării sociale. Această ceremonie marchează încheierea unei etape importante din viața absolvenților noștri, iar faptul că este posibilă oficierea ei reprezintă un pas în revenirea la normalitatea de dinaintea pandemiei”, spun reprezentanții ULBS Sibiu.

festivitate absolvire 4 festivitate absolvire 5

„Consider că ce a fost mai greu a trecut. Privim spre altă etapă, o etapă pe care ne-o dorim cu toții, să fim sănătoși și să începeți anul viitor în alte condiții. Toți dintre voi abia așteptați să spuneți rămas bun acestui an și să vă îndreptați privirea către anul viitor. Un an care sperăm să înceapă și să se desfășoare în condiții de normalitate”, a transmis primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.