VIDEO Accident grav cu doi morți pe DN71 – Cinci minori sunt răniți

5.684

Un microbuz care ducea copii la şcoală a fost implicat, joi dimineaţa, într-un accident, în Dâmbovița. Doi adulți au decedat, iar cinci minori sunt răniţi.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informa că pe DN 71 Târgoviște-Sinaia, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

video

Primele informații arătau că două persoane au suferit răni grave, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Ulterior, IGSU a anunțat că șoferul și un pasager din microbuz au murit.

În microbuzul implicat au fost 9 copii evacuați de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenție. Trei dintre aceștia au plecat de la locul intervenției cu alte mijloace, iar ceilalți șase se aflau la aproximativ 200 de metri de locul accidentului.

Cei 9 copii au fost transportați la spital (6 transportați de echipajele SMURD și SAJ, 3 cu mijloace proprii până la sosirea forțelor de intervenție).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi