Un sibian nu își mai găsește fratele – Sunați la poliție dacă îl vedeți

1.172

Un bărbat din Sibiu este căutat de polițiști. Acesta a dispărut de acasă marți și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Fratele său este cel care a sesizat oamenii legii.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 45 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 11 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 8 iunie a.c., fratele său, CRÂȘMARIU ȘTEFAN,  în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, jud. Sibiu, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 182 cm, greutate 80 de kg, ochi căprui, păr cărunt.

În momentul plecării, bărbatul purta un tricou de culoare negru, geacă de fâș de culoare gri, pantoloni tip jeans de culoare albastru, adidași de culoare negru.

Semne particulare: prezintă o zgârietură in zona frunții.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi