troita selimbar6

Șelimbărul a cinstit, joi, eroii României căzuți la datorie pe câmpul de luptă. La troița lui Mihai Viteazu de pe raza localității a avut loc o ceremonie de depunere de coroane și jerbe de flori.

troita selimbar5

Evenimentul a avut loc joi, 10 iunie 2021, la ora 13, prezenți fiind elevii și cadrele Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații și Apărare Cibernetică, Sibiu, alături de oficialități locale din Șelimbăr și din județul Sibiu.

troita selimbar3Aceștia s-au adunat la monumentul Troița lui Mihai Viteazu din localitatea Șelimbăr unde au organizat o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori în memoria eroilor căzuți la datorie.

„O țară care nu își cunoaște eroii și istoria este ca un copil care nu își cunoaște părinții. Trebuie să facem lucrurile în așa fel încât copiii noștri să-și cunoască trecutul și să poată lupta pentru viitor. Să își apere țara și noi toți să facem front comun să ne apărăm țara”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Join the Conversation

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Din pacate, troita a ajuns teren de catarat cu masina sau atv-ul. Toti cocalarii isi incearca norocul la escaladat bucata aia de pamant. Se vad distrugerile pe partea opusa potecii din beton. Niste stalpi si camere de supraveghere ar fi ok in zona.