Sibiul, prin ochii sibienilor – concurs de fotografie inițiat de Shopping City Sibiu – Expoziția foto „Aventură în natură”, deschisă până pe 30 iunie

472

Cum își văd sibienii propriul oraș? Dar satele din judet? Până pe 30 iunie, la Shopping City Sibiu, puteți descoperi o expoziție de fotografie care explorează tot ce are mai frumos de oferit Sibiul, din perspectiva sibienilor, de la satele sibiene, tradițiile locale păstrate de săteni, peisajele naturale unice, cultura specifică, arhitectura orașului și obiectivele turistice faimoase care au transformat Sibiul într-o destinație turistică deja faimoasă în întreaga lume.

În completarea campaniei Aventură în Natură, de la mic la mare!, prin care Shopping City Sibiu încurajează vara aceasta un stil de viață activ și sporturile în aer liber, fotografi sibieni amatori și profesioniști au fost provocați să își înscrie fotografiile care explorează zona Sibiului și împrejurimile sale.

Cu ajutorul Școlii de Fotografie Image Art, coordonata de Daniel Bălțat, din peste 100 de lucrări înscrise, 40 de lucrări aparținând celor 12 fotografi sibieni profesioniști și amatori finaliști, au fost selectate pentru a fi expuse în expoziție. Subiectele fotografiilor au trebuit să se încadreze în tematicile Locuri de odinioară – satul sibian; Locuri de drumeții – peisaje sibiene; Oamenii locului – chipuri sibiene; Obiective turistice – fotografii cu obiectivele turistice din Sibiu.

Puteți descoperii în aceste zile expoziția “Aventură în natură” unde se regăsesc lucrări semnate de Daniel Baltat, Alexandru Plaiasu, Ana Daniela Patru, Cosmin Dumitru, Laura Dascălu, Gina Ungureanu, Arif Iulmas, Maria Blaga, Alexandru Petrișor, Mirela Severin, Tiberiu Opriș.

O expoziție binevenita în contextul actual. Printre puținele expoziții de fotografie din acest an! Expoziția conține o serie de imagini ce te invita la deconectare și evadare din cotidian. Putem spune că avem o mica „radiografie” a județul Sibiu în imagini.” Daniel Bălțat, Școala de Fotografie Image Art.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați

și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

 

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.100 de locuri de parcare.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi