cine este tânărul decedat în accidentul de la bazna - prietenii îl plâng pe facebook
Sursa foto: Profil public Facebook

O tragedie fără margini a avut loc duminică dimineața în județul Sibiu. Un tânăr de numai 18 ani a murit într-un accident rutier pe DJ 142B, la ieșire din Blăjel spre Bazna

Șoferul care se afla la volanul autoturismului are 18 ani și a obținut permisul de conducere cu mai puțin de o lună în urmă. Cauzele accidentului sunt viteza și alcoolul, tânărul fiind depistat cu o alcoolemie de 0,83mg/l alcool pur în aerul expirat. În mașină se aflau patru pasageri, toți din localitatea Boian. Din nefericire, unul dintre ei a avut leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat. Gabriel S. urma să împlinească 19 ani în septembrie.

Citiți și: Accident mortal între Blăjel și Bazna – Victima este un băiat de 17 ani din Boian

Prietenii îl plâng pe Facebook

Pe pagina de Facebook a lui Gabriel S. au apărut zeci de mesaje. Apropiații și prietenii au transmis condoleanțe familiei îndurerate.

”Dumnezeu sa te odihnească în pace frate….ai plecat de lângă noi prea repede…ai fost un coleg foarte de treaba”, se arată într-o postare publică pe Facebook.

Multe alte asemenea gânduri au fost transmise pe rețelele de socializare.

”Nu imi vine sa cred.Vestea mortii neasteptate a fiintei iubite ne’a indurerat. Nu exista cuvinte care sa va poata alina durerea si tristetea prin care treceti. De acum inainte nu vom mai vedea persona draga decat prin fereastra amintirilor. S’a stins un Luceafar de pe pamant pentru a straluci acolo sus pentru eternitate . Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa va dea putere”,  ”Drum lin spre cer suflet drag ,ai plecat prea devreme ”, ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Multă putere familiei ! ”, sunt doar câteva dintre mesajele de pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu