fodor citu 9

Prim-ministrul României, Florin Cîțu a fost prezent sâmbătă, 12 iunie la Sibiu pentru a se întâlni cu mediul de afaceri din orașul nostru. La aceste întâlniri a fost invitată să participe și Primarul Astrid Fodor.

„Am apreciat deschiderea spre dialog a prim-ministrului Cîțu, o atitudine pe care rar am întâlnit-o în relația cu autoritățile centrale. Au fost discuții directe și aplicate, cu o abordare corectă și profesionistă a temelor ridicate. Domnul Prim-ministru ne-a oferit atât nouă, celor din administrația locală, dar mai ales mediului investițional local posibilitatea de a-i transmite direct principalele probleme cu care ne confruntăm și să îi propunem soluții.
Prezența domnului Prim-ministru în Sibiu este de apreciat, iar pentru mine, în calitate de primar, a fost o ocazie excelentă de a discuta direct cu premierul despre proiectele de amploare pe care lucrăm și în care contăm și pe sprijinul autorităților centrale, fie că este vorba de chestiuni juridice care privesc anumite proprietăți ale Statului în municipiul nostru, fie că este vorba de proiecte finanțate din fonduri europene prin PNRR sau prin alt program. Vorbim de un portofoliu de proiecte in valoare de aproape 700 de milioane de euro. Pentru a reuși sa atragem aceste fonduri europene nerambursabile avem nevoie de sprijinul Guvernului și mă bucur că am găsit deschidere din partea domnului prim-ministru.”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
fodor citu 11fodor citu 10fodor citu 8fodor citu 7fodor citu 6
fodor citu 5fodor citu 4fodor citu 3fodor citu 2fodor citu 1
Reprezentanții mediului economic sibian au ridicat în cadrul discuțiilor probleme concrete care țin de legislație, infrastructură, forța de muncă și formarea acesteia, cât și alte teme. Majoritatea au au primit răspuns în cadrul întâlnirii, câteva teme rămânând să fie analizate cu miniștrii de resort.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns