Incendiu pe A1 la Cunța – A ars un TIR încărcat cu hârtie și plastic

1.494

În dimineața zilei de luni, un TIR oprit într-o parcare de pe A1 a luat foc. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

În jurul orei 4:00 a.m., ca urmare a producerii unui incendiu la un autocamion oprit într-o parcare, ISU Sibiu a intervenit pe autostrada A1, km 292, Sebeș – Sibiu, în apropiere de intrarea din localitatea Cunța, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin, au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Alba. Nu au fost persoane care să necesite asistență medicală. La sosirea forțelor, capul tractor era îndepărtat de remorca ansamblului. De asemenea, au fost îndepărtate și celelalte autovehicule din parcare.

”Incendiul a fost lichidat fără probleme. Remorca autocamionului a ars în totalitate, împreună cu încărcătura sa. Acesta transporta materiale de hârtie și materiale plastice. Incendiul a pornit cel mai probabil de la o roată din spatele remorcii, cauza probabilă fiind stabilită ca fiind producerea unui efect termic.”, transmite ISU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi