acuzatii 1
  • Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuzații către PNL şi USR-PLUS că au fraudat grosolan votul la moţiunea simplă pentru a-l salva pe „ministrul Zero Ghinea”.
  • Marcel Ciolacu: „Sunt capabili să inventeze voturi pe tabletă pentru a ţine în funcţie un zombie politic capabil să facă praf cel mai important plan de redresare a ţării”.

PNL şi USR-PLUS au fraudat grosolan votul la moţiunea simplă pentru a-l salva pe ministrul ZERO Ghinea! Adevărul este că, regulamentar, moţiunea a trecut! În sală, au fost consemnate 139 de voturi pentru şi doar 126 contra! Disperaţi, politicienii puterii au adunat şi voturile de pe tabletă, deşi această modalitate este permisă doar în cazul actelor normative. Aceasta este o ilegalitate gravă pentru care, dacă la guvernare ar fi fost PSD, acum procurorii ar fi descins deja la Parlament! Nu vom tolera ca această gaşcă de hoţi, care vrea să-şi bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanţa din PNRR, să fraudeze votul legal dat azi în sala de şedinţă! Toţi cei care încearcă prin furt să-l ţină în continuare în scaun pe Ghinea ca să deturneze miliarde din banii europeni vor răspunde în faţa legii”, transmite Marcel Ciolacu.

El afirmă că PNL şi USR-PLUS le demonstrează azi românilor că noua politică este de fapt politica de pe vremea Robertei Anastase.

Acum 11 ani, erau gata să pună din pix oricâte voturi pentru a nenoroci milioane de pensionari. Azi, sunt capabili să inventeze voturi pe tabletă pentru a ţine în funcţie un zombi politic capabil să facă praf cel mai important plan de redresare a ţării cu fonduri europene”, conchide social-democratul.

Camera Deputaţilor a respins, marţi, moţiunea simplă intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, iniţiată de PSD. În favoarea moţiunii au votat 143 deputaţi, 171 împotrivă, iar unul s-a abţinut.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns