smurd
FOTO: arhivă

Trei persoane au fost rănite miercuri dimineața în urma unui accident de circulație produs în apropiere de Cornățel. Una dintre victime este încarcerată. Traficul se desfășoară îngreunat.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că într-o curbă s-a produs o coliziune între două autovehicule care circulau din sens opus, respectiv: un microbuz de marfă, condus de un bărbat de 39 de ani, din direcția Agnita spre Sibiu și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani din Glâmboaca, din direcția Sibiu – Agnita.

Echipajele SAJ au transportat la spital doua victime, femeie de 46 ani cu traumatism costal si membrul inferior si un tânăr de 24 ani cu traumatism cranian si traumatism de genunchi.

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, evaluat de către echipajul SMURD cu politraumatisme, în stare de conștiență, a avut nevoie și de intervenția echipajului de pompieri pentru descarcerare. Acesta va fi transportat de urgență la spitalul județean cu ambulanța SMURD.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile de producere a accidentului rutier.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns