UPDATE Bărbat găsit mort într-o casă din Țiglari – Prezintă leziuni pe corp

2.369

Un bărbat a fost găsit mort, joi seara, într-un imobil din cartierul Țiglari din municipiul Sibiu. În prezent se fac cercetări pentru a stabili în ce circumstanțe a survenit decesul omului. Cert este că acesta prezintă leziuni pe suprafața corpului.

UPDATE

Bărbatul decedat avea 53 de ani, iar casa unde a fost găsit era locuința acestuia. Potrivit procurorilor, este vorba despre o crimă. Medicii legiști au stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unui șoc traumatic. Aceasta a suferit o hemoragie, având mai multe răni la nivelul capului, toracelui și membrelor. Criminalul i-a provocat leziuni pe tot corpul.

DETALII DESPRE CRIMĂ AICI

Știrea inițială

O persoană a sesizat, joi, faptul că a găsit într-o locuință de pe strada Lutului din cartierul Țiglari un bărbat decedat. Sursele Ora de Sibiu spun că acesta prezenta pe suprafața corpului mai multe leziuni.

Deocamdată nu se știe cum a decedat bărbatul. Fiindcă acesta are leziuni pe corp, poate fi vorba despre vătămare din culpă sau chiar și despre o crimă.

În prezent, se fac cercetări pentru a stabili în ce circumstanțe a survenit decesul bărbatului și se așteaptă expertiza medicilor legiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală (SML) Sibiu.

Revenim cu detalii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.