VIDEO FOTO Haos în trafic la Sibiu – Evitați Bulevardul Coposu și strada Constituției

2.081

Nervi, claxoane, aglomerație, trafic bară la bară, un oraș blocat. Așa arată Sibiul vineri după-amiaza, în primele ore ale weekend-ului prelungit. Nu există nicio zonă din oraș unde să se circule bine. În zona centrală, pe lângă aglomerația specifică finalului de săptămână, totul e înmulțit cu 10 din cauza unor lucrări de vopsire a marcajelor rutiere de pe asfalt. așa că evitați zona Copou și constituției, Piața Cibin, Milea, intersecțiile mari….adică tot orașul.

Cei care se ocupă de refacerea marcajelor de pe asfalt și-au ales numai bine ziua și ora la care să lucreze. Adică vineri, în prima zi a unui weekend prelungit, la orele amiezii. Era de așteptat că pe bulevardul Coposu să se circule infernal. Iar cozile evident că se întind și pe străzile adiacente. Așa se face că toată zona s-a transformat într-un fel de mega parcare, pentru că nu se circulă cu mai mult de 5 kilometri pe oră.

video

Câțiva metri mai încolo, pe Constituției, situația e la fel de ”tragică”. Acolo se lucrează la drum, iar benzile sunt îngustate. Așa că nici șoferii care trec pe aici nu sunt foarte bucuroși.

Pe bulevardul Vasile Milea nervii șoferilor sunt puși la încercare. Pe sensul către centru se circulă bară la bară.

Foto INFO TRAFIC jud. SIBIU

Zona Pieței Cibin este mereu una aglomerată, mai ales vinerea. Acum însă totul se dublează. Printre tarabe este un adevărat furnicar, în zonă se parchează inclusiv pe spațiile verzi de pe malurile Cibinului, iar străzile adiacente sunt blocate.

Pe strada Pielarilor mai mult se stă decât se circulă.

Foto INFO TRAFIC jud. SIBIU

Ați crede că ieșiți din oraș lucrurile se îmbunătățesc. Nicidecum, mai ales dacă ieșiți spre Veștem. Și aici traficul este îngrozitor din cauza lucrărilor din zonă.

Foto INFO TRAFIC jud. SIBIU

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi