FOTO: Lucrare de mântuială pe Zidarilor – „Dorel” și susținerea stâlpilor de curent

2.823

O lucrare realizată pe strada Zidarilor din municipiul Sibiu pare desprinsă din filmele cu proști. După ce în urmă cu câțiva ani, un muncitor a dat cu excavatorul în niște stâlpi de curent și aproape că i-a retezat, pentru a-i pune pe picioare s-au făcut mai apoi improvizații marca „Dorel”.

În anul 2016, pe strada Zidarilor din municipiu, un muncitor a doborât cu excavatorul un stâlp de curent care aproape că s-a sprijinit de o casă. Șoferul neatent a fost pe atunci amendat de polițiști pentru isprava sa. În ceea ce privește punerea „pe picioare” a stâlpului, cei de la Electrica l-au asigurat cu niște chingi, provizoriu, și au asigurat că va fi înlocuit zilele următoare.

CITEȘTE ȘI: „Dorel” lovește la Sibiu – A dat cu excavatorul într-un stâlp de curent

Doar că acest lucru nu s-a mai îmtâmplat. Un cititor Ora de Sibiu a semnalat faptul că, deși anii au trecut, stâlpii avariați atunci riscă oricând să cadă, iar asta din cauza lucrărilor de mântuială făcute.

Ca să susțină stâlpii, au fost puse la baza lor bucăți de lemne și pietre.

„Aș dori să fac o sesizare în privința stâlpilor de pe strada Zidarilor care au fost doborâti de către cei de la construcții acum câțiva ani. În acea zi un șofer de la firma respectivă cu bascula a dat cu spatele și a lovit un stâlp care a căzut plus după el s-au mai rupt doi și unu a stat înclinat să cadă… și aș dori să vă arăt ce improvizații au făcut sși cum stăm cu ei”, a spus sibianul care a trimis imaginile.

Acesta spune că li s-a promis că cei trei stâlpi vor fi înlocuiți, dar anii au trecut și lucrurile au rămas tot la fel. Susținerea e făcută de lemne și pietre.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi