Sibiu – Centrul de vaccinare drive through Cazarma 90 se mută în parcarea din Piața Teatrului

2.101

Începând cu data de 22 iunie, marți, centrul de vaccinare drive through amenajat în parcarea de pe Cazarma 90 se mută în parcarea din Piața Teatrului. Motivul este faptul că aceasta din urmă este mai puțin solicitată decât parcarea Cazarma 90, situată mai aproape de centru istoric.

Astfel, într-o parte a parcării din Piața Teatrului (spre sala de sport) se va amenaja centrul de vaccinare drive through. Accesul în această parte de parcare va fi liber, ieșirea urmând să se facă tot spre bulevardul Coposu. Restul suprafeței parcării se va putea utiliza normal, cu acces reglementat prin barieră și ieșirea spre str. Berăriei.

 

Primăria Sibiu, Direcția de Sănătate Publică și Instituția Prefectului Județului Sibiu vor colabora pentru mutarea centrului de pe Cazarma 90 în cursul zilei de marți și reamenajarea acestuia în noua locație din Piața Teatrului.

 

REAMINTIM că cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID pot face acest lucru atât în centrele fixe amenajate în municipiu, cât și în acest centru drive through, fără a avea nevoie de programare, doar în baza cărții de identitate. La centrul drive through imunizarea se face cu vaccin Pfizer BioNTech și Johnson & Johnson. Până în prezent în acest centru s-au administrat peste 8.000 de doze.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.