Vizual shopping city poza articol

Campionatul European de Fotbal Euro 2020 se află în plină desfășurare și odată cu golurile marcate de jucători faimoși pe stadioane imense din Europa, o nouă generație de iubitori ai fotbalului, adulți și copii, din toate colțurile lumii, sunt inspirați de adrenalina meciurilor și frumusețea acestui sport.

Indiferent de tricoul pe care clienții îl poartă în suflet, Shopping City Sibiu a intrat deja în spiritul jocului și își așteaptă vizitatorii cu surprize in această perioadă. Astfel, patru weekenduri la rând, 18 – 20 iunie, 25 – 27 iunie, 2 – 4 iulie, 9 – 11 iulie, între orele 16:00 – 20:00, vineri – duminică, până la încheirea Campionatului Euro2020, zona de food court Shopping City Sibiu (etaj 1) conține un mini-teren de fotbal, unde atât adulți, cât și copiii, își pot face poze cu o minge 3D și pot câștiga premii instant. La orice cumpărături din food court, vizitatorii primesc pe loc un voucher de 15 lei, iar la cumpărături din magazinele fashion și food court, aceștia primesc pe loc o minge de fotbal.

De asemenea, copiii primesc surprize legate de lumea fotbalului: steaguri de hârtie și tatuaje temporare (aplicate cu apă), ei putând să își aleagă steagul echipei preferate.

Clienții centrului comercial se pot bucura de delicii la etajul 1, în zona de food court Shopping City Sibiu, gustând o gamă variată de preparate, oferite de restaurantele: Gyros King, Mesopotamia, Pep&Pepper, Salad Box, Dabo Donner, KFC, Taco Bell, Insieme, Yummy Yang, Al Hamra sau Cartofisserie.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați

și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.