Drum blocat între Râmnicu Vâlcea și Pitești – Se ocolește prin Curtea de Argeş

3.062

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş informează că traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost deviată, vineri dimineaţă, prin Curtea de Argeş, pe DN 7C şi DN 73C, după ce DN 7 a fost blocat de un autocamion.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului pentru asigurarea măsurilor necesare reluării traficului în condiţii de siguranţă. Traficul este deviat pe DN 7C – Curtea de Argeş”, precizează IPJ Argeş.

Traficul rutier a fost blocat vineri dimineaţă pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, după ce un autocamion a rămas imobilizat pe carosabil.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, incidentul a avut loc în zona localităţii Drăganu.

„În judeţul Argeş, circulaţia rutieră pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în localitatea Drăganu (km 131+300 de metri), a fost oprită, din cauza unui autotren rămas imobilizat pe suprafaţa de rulare, în urma unui eveniment rutier”, a precizat Centrul INFOTRAFIC.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a informat că autocamionul a intrat într-un şanţ de la marginea drumului, evenimentul rutier fiind fără victime.

Circulaţia urmează să fie reluată după îndepărtarea autovehiculului de pe carosabil.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.