flagrant

Trei gălățeni au fost prinși în flagrant în timp ce ar fi încercat să vândă 10 grame de cocaină în județul Vrancea. În timpul perchezițiilor care au urmat au mai fost descoperite alte 45 de grame de cocaină, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorul de caz din cadrul DIICOT, au depistat trei bărbați, în timp ce ar fi comercializat droguri de mare risc.

Incidentul s-a produs duminică. Au fost depistați în flagrant delict, trei bărbați, de 21, 37 și 42 de ani, din județul Galați, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 10 grame de droguri de mare risc.

În aceeași zi, au fost puse în aplicare patru mandate de percheziție la locuințele deținute de aceștia. Acolo au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 45 de grame de cocaină, 5.020 de lire sterline, 400 de euro și 9.000 de lei, susceptibili a proveni din vânzarea de droguri.

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi distribuit, către persoane din Vrancea și Galați, droguri de mare risc, pe care le-ar fi procurat din Belgia.

Șapte mandate de aducere au fost puse în aplicare.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru trafic și consum ilicit de droguri de mare risc.

Ei urmează să fie prezentați magistraților Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.