Urmărire în trafic la Avrig – Un șofer beat a pus poliția pe jar

Un tânăr din Avrig a fost urmărit, în trafic, de polițiști. Bărbatul nu a vrut să oprească la semnalele oamenilor legii fiindcă era beat.

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 01,00, în Piața Gheorghe Lazăr din orașul Avrig, polițiștii rutieri au efectuat semnalul de oprire șoferului unui autoturism. Acesta nu s-a conformat continuându-și deplasarea urmărit de echipajul de polițiști, aceștia reușind blocarea și oprirea mașinii după o distanță de aproximativ 500 de metri”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un sibian în vârstă de 26 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

ipj sibiuurmărire sibiuurmarire trafic
Comentarii (0)
Comentează