Jandarmeria Sibiu recrutează candidaţi pentru admitere la Academia de Poliție

934

Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu recrutează candidaţi pentru a participa la concursul de admitere organizat de Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Tinerii interesați de o carieră în Jandarmeria Română se pot înscrie până în data de 11 iulie 2021.

Cererea-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil cu majuscule, se semnează și se transmite, exclusiv, în format electronic (scanată în format pdf), la adresa de e-mail: hr@jandarmeriasibiu.ro, până în data de 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în raport de domiciliul/reședința înscrise în cartea de identitate a candidatului.

Pentru detalii referitoare la condițiile și criteriile de recrutare, procedura de admitere, numărul de locuri aprobate pe facultăți, formularele și documentele necesare completării dosarului de recrutare și alte date de interes, accesați: http://www.jandarmeriasibiu.ro/Locuri-de-admitere-in-institutiile-de-invatamant.html

Cei interesați se pot adresa personalului din cadrul Compartimentului Management Resurse Umane, până în data de 11 iulie 2021, de luni până vineri în intervalul orar 09.00 – 15.30, Tel. 0269/233170; 0269/233190 – interior 24534/24535/24537.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.