După Sibiu, Hunedoara își închide și ea mai mult de jumătate din centrele de vaccinare

521

Opt centre de vaccinare din judeţul Hunedoara îşi vor suspenda activitatea în perioada următoare, iar altele vor avea un program redus, din cauza interesului tot mai scăzut pentru imunizarea împotriva Covid-19. În județ mai rămân deschise doar șapte astfel de centre.

Astfel, activitatea va fi suspendată la centrele de vaccinare de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, Parcul de Afaceri Simeria, casa de cultură din Petrila, sălile de sport din Orăştie, Haţeg, Vulcan şi Ilia, precum şi sala de sport de la Şcoala nr.7 Petroşani, a informat miercuri Direcţia de Sănătate Publică (DSP), potrivit Agerpres.

În judeţul Hunedoara vor rămâne active centrele de vaccinare de la Spitalul de Urgenţă Petroşani, între orele 14,00-18,00, Palatul Cultural Lupeni (8,00-14,00), Casa pensionarilor Hunedoara (8,00-17,00), Centrul de Sănătate Călan (9,00-18,00), Spital Municipal Orăştie (15,00-19,00), Spitalul Brad (14,00-18,00), precum şi centrul Drive-Thru din parcarea complexului comercial Deva (10,00-19,00).

DSP Hunedoara a precizat că va continua campania de vaccinare „Oraşul vaccinează satul”, în cadrul căreia echipe mobile vor ajunge în toate localităţile din mediul rural după un program stabilit cu autorităţile în drept.

De la debutul campaniei de vaccinare, în judeţ au fost administrate peste 176.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 – doza 1 şi rapel.

Conform datelor oficiale, incidenţa cazurilor de COVID-19 pe ansamblul judeţului Hunedoara a fost calculată, miercuri, la o valoare de 0,01 la mia de locuitori pentru o perioadă de 14 zile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.