Individul care a nenorocit în bătaie un taximetrist la Sibiu – Benone rămâne în arest

2.740

La începutul lunii mai, un taximetrist din Sibiu a fost bătut cu bestialitate de un individ pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu. Din cauza loviturilor primite, bărbatul a leșinat și a zăcut ore întregi pe asfalt până când a fost găsit de un coleg, fiind dus ulterior la spital. Bătăușul a fost arestat preventiv atunci și a contestat măsura. Acum a primit o nouă propunere de prelungire a arestului și a contestat-o din nou. Încercările sale au eșuat, fiindcă magistrații au decis că bărbatul rămâne în continuare încarcerat.

Daniel, taximetristul din Sibiu, s-a deplasat pe strada Fundătura Lupeni pentru a onora un comision. Când a ajuns acolo, după miezul nopții, clientul l-a luat la bătaie și i-a furat bunurile. Ore în șir, sibianul a zăcut abandonat pe stradă, în stare de inconștiență. Abia spre dimineață a fost găsit, fiind dus mai apoi la spital. Acum, starea acestuia este mai bună.

CITEȘTE ȘI: Drama taximetristului bătut la Sibiu – Soția: „A fost la un pas de moarte. S-a trezit și nu știa cine sunt”

În ceea ce îl privește pe Benone, bătăușul taximetristului, acesta a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată. Doar că nu este mulțumit de decizie, astfel că a contestat măsura. Contestația a fost respinsă. În prezent, individul este arestat preventiv în Penitenciarul Aiud și urmează să fie transferat în Penitenciarul din Craiova.

„Respinge contestația formulată de către contestatorul – inculpat B.I.B., în prezent aflat în Penitenciarul Aiud (mandat de arestare preventivă nr. 16/UP/08.05.2021 emis de Judecătoria Sibiu), dar provizoriu pe transfer în PNT Craiova, împotriva încheierii penale nr. 973 din data de 23.06.2021 pronunțată de Judecătoria Sibiu în dosarul nr. 5740/306/2021/a1.2, pe care o menține. (…) Pronunțată în ședința Camerei de Consiliu, astăzi, 30.06.2021”, se arată în soluția pe scurt publicată pe site-ul portalului instanțelor.

CITEȘTE ȘI: Fundătura Lupeni, coșmarul taximetriștilor din Sibiu – Mulți se plâng că au fost atacați și înjurați

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.