Irak – Bucătar mort după ce a căzut în ceaunul uriaș cu ciorbă

3.573

Un bucătar din Irak a murit în timp ce pregătea mâncare pentru o nuntă, după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă de pui. Tânărul în vârstă de 25 de ani a suferit arsuri grave pe 70% din suprafața corpului și a decedat la câteva zile după întâmplarea tragică, scrie Insider.

Bărbatul lucra de peste opt ani ca bucătar și se ocupa de pregătirea meniului de nuntă pentru unul dintre cele mai mari localuri destinate unor astfel de evenimente din districtul Zakho, în nord-estul Irakului.

La începutul lunii iunie, în timp ce amesteca într-un ceaun uriaș în care fierbea ciorbă de pui, tânărul bucătar a alunecat și a căzut în lichidul fierbinte.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital și internat de urgență, însă a murit la câteva zile după incident din cauza arsurilor grave.

Tânărul în vârstă de 25 de ani era tatăl a trei copii, cel mai mic având doar șase luni.

„Prepara meniuri pentru petreceri de nuntă, înmormântări şi alte evenimente. În ultimii doi ani, a lucrat la bucătăriile localurilor de nuntă pentru 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi”, a dezvăluit o rudă în cadrul unei transmisii live a reţelei de televiziune Rudaw, potrivit Insider.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.