„Dorel” a avut de lucru la Cisnădie – Un muncitor „a inventat” marcajul rutier şerpuit

2.378

La Cisnădie s-a inventat marcajul rutier „șerpuit”. Primarul orașului dă vina pe un muncitor începător

Marcajul rutier longitudinal care desparte sensurile de mers, pe o stradă din orașul Cisnădie, a fost trasat șerpuit, în loc să fie trasat drept, este greșeala unui începător, după spusele primarului Gheorghe Huja, transmite ziarulunirea.ro.

O fotografie făcută pe strada Stejarului, din Cisnădie, în care se vede un marcaj rutier proaspăt trasat, care împarte sensurile străzii, face deliciul internauților. Problema este că linia întreruptă de pe mijlocul străzii a fost trasată șerpuit și în niciun caz drept cum ar fi trebuit. Dacă în unele comentarii unele persoane sunt de părere că fotografia a fost modificată cu programe speciale, alte persoane asigură că este cât se poate de reală.

„Photoshop, fake news viva el facebook”; „Joi,cand am fost pe Stejarului am crezut k.e iluzie optica sau imi joaca feste ochii !!! Inadmisibil asa ceva !!! Politia cum merge ? Urmareste linia demarcatoare ?”; „Sa-i fi pus cineva fiola la “agariciul”care a trasat! Tot mai multi “Dorei”!”, sunt doar o parte dintre mesajele postate la fotografie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.