gunoaie

Tinerii simt poate mai mult ca restul nevoia de socializare, mai ales acum, după o lungă perioadă în care întâlnirile au fost restricționate. Cei din Sibiu au găsit un loc de întâlnire, unde nu îi deranjează nimeni. Doar că la plecare, ei sunt cei care deranjează mediul înconjurător. Și asta pentru că după întâlnirile de weekend lasă în urma lor mizerie pe care la un moment dat o adună probabil cei de la salubritate.

Parcul Sub Arini, în zona intersecției străzii Bahluiului cu Aleea Călăreților, este un loc în care tinerii sibieni se adună la fiecare final de săptămână. Își prind hamacele de trunchiurile pomilor, ascultă muzică la boxe, se distrează și povestesc. Nimic rău în asta, doar că după ce se sparge gașca, ce rămâne în urmă e ca o groapă de gunoi: pet-uri care la venire erau pline cu suc, ambalaje de chips-uri, gunoaie de tot felul.

mizerie gunoi

Un sibian care a trecut prin zonă le-a adunat în grămezi, dar spune că locul e împânzit de astfel de gunoaie. ”Am adunat așa, în grămezi doar câteva din gunoaie. Nu am avut cu mine saci să le iau, eram în trecere. Dar e inadmisibil așa ceva. Nu le este greu să le ducă acolo line, dar să le ia goale până la un coș de gunoi e greu. Foarte bine că se întâlnesc, socializează, dar să lase mizerie în urma lor nu e normal. Cred că o soluție pentru educarea în sensul ăsta ar fi să fie puși să igienizeze zona”, spune sibianul.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Si eu am sesizat lucrul acesta cu ceva timp in urma, politia, jandarmii, politia locala nu a luat nicio masura ……….. acum s-au apucat derbedeii sa vopseasca si copacii, dupa gunoiul pe care-l lasa in urma lor!