Proprietarul câinelui tras de o mașină la Rășinari, identificat și amendat

1.506

Proprietarul câinelui care a fost filmat în timp ce era tras de o mașină prin Rășinari, a fost identificat de polițiști. Tot el a fost cel care a condus mașina de al cărui cârlig era legat câinele. Are acum de plătit o amendă de 1.000 de lei.

VEZI AICI IMAGINILE CU CÂINELE TRAS DE MAȘINĂ

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cardul I.P.J. Sibiu, în cursul zilei de miercuri, a fost identificat bărbatul care a condus autoturismul în cauză. Este vorba despre un bărbat din localitatea Rășinari, proprietar al câinelui.

”Astfel, s-a luat măsura sancționării contravenționale a proprietarului câinelui cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru pentru producerea acestuia de suferință nejustificată conform prevederilor articolului 19, aliniatul 1 din O.U.G. nr. 55/2002R.

De asemenea proprietarului câinelui a fost avertizat în scris pentru neidentificarea prin microcipare și nesterilizarea animalului conform prevederilor articolului 8, aliniatele 4 și 13, indice 2 din O.U.G. nr. 155/2001.

Facem precizarea că, în urma examinării câinelui, efectuată de către medic specialist veterinar din cardul B.P.A. Sibiu, nu au fost constatate leziuni care să atragă mutarea animalului într-un centru de ocrotire a animalelor.”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Dan scrie

    Dupa parerea mea merita sa faca inchisoare proprietarul masinii

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.