S-au pierdut ”doi cai frumoși” la Poplaca. Cine îi găsește primește recompensă

392

Robert Căldărar este un poplăcean supărat tare. De aproape o lună i-au dispărut doi din cei trei cai. Omul spune că a dat bani mulți pe ei, iar acum nu se mai poate ajuta de ei la treburile gospodăriei. Nu știe unde au dispărut sau dacă i-a luat cineva. Dar, este dispus să ofere recompensă celui care îi va aduce înapoi.

Bărbatul spune că i-a lăsat pe cei trei cai pe un deal, lângă pădure, în apropierea casei. Doi dintre ei erau legați, unul priponit. A doua zi dimineața cei care nu erau legați au dispărut. ”Era un cal și un mânz. I-am căutat vreo două săptămâni peste tot, prin satele din jur. Nicio urmă de ei. Și numai ce îi cumpărasem de vreo 3 luni. am dat 5500 de lei pe ei…bani….și acum de abia mă descurc cu treburile prin gospodărie. Îi foloseam la fân, la cărat una alta”, spune Robert Căldărar.

WhatsApp Image 2021 07 09 at 13.13.25 WhatsApp Image 2021 07 09 at 13.13.25 1

Pentru cine este îi va aduce caii înapoi sau îi va da informații care să îl ajute să găsească animalele, bărbatul din Poplaca spune că îi va oferi o recompensă. Numărul lui de telefon este 0742844132.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.