Telemeaua proaspătă de vacă şi iaurtul de căpşuni, cele mai consumate produse Seviş

303

Câteva felii de roşii, doi-trei castraveţi, un fir de ceapă verde, alături de telemeaua proaspătă de la Seviş şi… gata, un prânz sănătos şi foarte gustos pentru zilele călduroase de vară. La final, un iaurt de căpşuni cremos, tot de la Seviş, este desertul perfect, răcoros şi foarte savuros.

Telemea proaspătă, naturală şi gustoasă

Cu peste 1.000 de sortimente cunoscute în toată lumea, brânza este considerată unul dintre cele mai complexe alimente produs din lapte de vacă, de oaie, de capră, de bivoliţă sau din amestecul acestora. În România, prepararea brânzei este o tradiţie veche, deoarece străbunii noştri geto-daci şi traci, aveau ca ocupaţie principală creşterea vitelor şi a oilor. Telemeaua proaspătă de vacă este unul dintre lactatele cele mai consumate de către români. Seviş a venit în întâmpinarea preferinţelor acestora, cu un astfel de produs atent pregătit, foarte sănătos, natural, fără aditivi sintetici sau coloranţi şi foarte gustos. ,,Telemeaua de vacă marca Seviş a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai bine vândute produse ale noastre. Este foarte căutată de către clienţi, deoarece este un aliment mereu proaspăt, foarte bun şi aromat. Cumpărătorii o preferă atât pentru gust, cât şi pentru încrederea pe care au dobândit-o de-a lungul timpului în produsele Seviş. Ne-am obişnuit clienţii cu preparate naturale, fără adaos şi coloranţi”, specifică Magda Horhat, managerul Fabricii de Lapte Seviş Sibiu. Telemeaua proaspătă de vacă de la Seviş nu se ţine la maturat, nu este sărată şi fiind mereu proaspătă, este un aliment uşor de consumat vara, recomandat în diferite diete, dar şi pentru majoritatea iubitorilor de lactate, de la copii până la persoane mai în vârstă. Pentru cei cărora le place brânza de la Seviş, o găsesc în trei variante: telemea vrac 40%, telemea vid 45% şi telemeaua cu verdeaţă vid 45%. Aceasta poate fi consumată la mic dejun, prânz sau cină, alături de legume, slănină ori în salate sau alături de mezeluri.

Iaurt de căpşuni, cu pulpă din fruct, fără zahăr

Un alt produs lactat Seviş foarte căutat, mai ales vara, este iaurtul de fructe cu căpşuni. ,,Este adevărat că românii, în materie de iaurturi cu fructe, îl preferă pe cel cu căpşuni. În prepararea acestuia, specialiştii noştri folosesc un preparat natural de fructe, creat pentru industria alimentara. Acesta este un produs de calitate, fără adaos sintetic, pe care îl importăm de la o fabrică din Austria, recunoscută pentru ingredientele naturale pe care le utilizează. La Seviş, nu folosim prafuri în prepararea produselor pentru obţinerea unui termen de valabilitate cât mai mare. Punem accent doar pe calitate şi sănătatea consumatorilor. Iaurturile nostre conţin bucăţi sau pulpă de fruct în proporţie de 18%, iar calitatea şi gustul bun, răcoros şi aromat, îi readuc în magazine de fiecare dată pe clienţii noştri fideli”, explică Magda Horhat despre procesul tehnologic de preparare a iaurtului de fructe de la Fabrica de Lapte Seviş din Sibiu. Acesta se găseşte în două variante frumos ambalate, în recipiente de calitate: iaurtul de căpşuni la pahar la 120 de grame şi iaurtul de căpşuni de băut la sticlă la 300 de grame. Un iaurt cu căpşuni păstrat la frigider la 2-4 grade Celsius, devine desertul ideal în zilele toride de vară sau după o masă copioasă.

Consumatorii de produse lactate sunt aşteptaţi doar cu produse sănătoase din lapte în magazinele Seviş din oraş :

Piaţa Cibin – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09.00-13.00

Piaţa Rahovei – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09-13.00

Intrarea magazinului Carrefour – luni-duminică 08.00-21.00

Incinta Fabricii de lactate (Cisnădie, Str, Sibiului, nr, 48) – luni-vineri 07.00-15.00.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi