Sibiu, legătură directă cu cele mai dorite destinații turistice – Zboruri directe la Veneția cu 9,99 euro

7.093

Orașul de pe Cibin este legat direct de țări precum Italia, Grecia, Turcia, Egipt sau Germania. De pe Aeroportul Internațional Sibiu (AIS), putem zbura în cele mai râvnite destinații de vacanță. Fie că vrem să petrecem un city-break într-un oraș încântător precum Veneția, fie că vrem să descoperim Riviera de la Marea Roșie ori să stăm la plajă pe „insula de smarald” din Marea Ionică, din Sibiu putem zbora către destinații de vis.

Din această vară, compania aeriană Ryanair operează zboruri pe ruta Sibiu – Veneția Treviso. Până acum, această cursă s-a bucurat de un real succes, iar acest lucru s-a datorat prețurilor foarte mici ale biletelor. De exemplu, în data de 27 iulie, potrivit site-ului ryanair.com, prețul unui bilet este de doar 9,99 euro.

Veneția este un oraș încântător, care atrage vizitatorii sub o vrajă îmbătătoare. Este visător și romantic, un oraș care redă o stare de mister. Canalul Mare este centrul activității, cu gondolieri care le cântă pasagerilor în bărcile lor. Magnifica Piazza Sam Marco este un alt centru de vizitat. De-a lungul străzilor întortocheate veți găsi cafenele și gelaterii elegante, magazine de suveniruri și mici afaceri, plus palate renascentiste și biserici gotice.

Sursa: britannica.com

În prezent, Italia se află în zona verde, astfel că atunci când vă întoarceți de aici în România nu trebuie să stați în carantină.

Primul zbor spre Corfu, „insula de smarald” direct din Sibiu a avut loc în urmă cu aproape o lună. Cursa este operată de compania Ryanair de două ori pe săptămână, și anume marți și sâmbătă. Puteți găsi bilete la prețuri accesibile la preț și spre această destinație. De exemplu, la final de iulie, un bilet dus de la Sibiu către Corfu costă 23,19 euro.

Insula Corfu, numită și „insula de smarald” din Marea Ionică, este o insulă grecească cu un aer cosmopolit, dar și cu un caracter tradițional aparte. De-a lungul timpului, insula Corfu a fost apreciată pentru frumusețea sa neîmblânzită, fermecând orice vizitator pretențios cu plajele sale superbe și cu farmecul orașului vechi. Apusurile de soare, plajele cu nisip și mările limpezi, stațiunile cu lagune albastre și peisajele de vis potrivite pentru relaxare sunt doar câteva dintre ingredientele unei destinații perfecte de vacanță.

Sursa: concediu.com

În prezent, Grecia se află pe lista verde, astfel că nu este nevoie să stați în carantină la întoarcerea în România.

Iubitorii de mare și plajă pot merge în această vară și în Antalya. Strazi înguste și întortocheate și bulevarde pline de palmieri: O regiune frumoasă ce se poate mândri cu cel mai lung litoral al țării, localizat chiar lângă impunătorii Munții Taurus. Fiind parte a Rivierei turcești, Antalya are plaje superbe, străzi îngrădite de palmieri care decorează magazinele mici de pe marginea drumului, cele mai fine restaurante turcești și o viață de noapte foarte activă.

Sursa: sindromania.ro

Iată câteva idei de atracții turistice de vizitat dacă nu vrei plajă și soare: Muzeul Suna, DealuTunek Tepe, Portul vechi din Antalya, Poarta lui Hadrian, Pestera Kocain Magarasi, Canionul Saklikent.

De exemplu, în data de 3 august, puteți zbura din Sibiu către Antalya, pe o cursă operată de Animawings, cu 100,50 euro.

Turcia se află, de asemenea, în zona verde.

Din această vară se va putea zbura către o nouă destinație de vis din Grecia. Compania aeriană Air Bucharest anunță o nouă rută de pe Aeroportul Internațional Sibiu spre Rhodos.

Sursa: invacante.ro

Zborurile spre noua destinație vor fi disponibile începând cu 4 august 2021, în zilele de miercuri. Aeronava va pleca din Sibiu la ora 16:15 și va ajunge în Rhodos la 18:15. La întoarcere, veți pleca de pe insulă la ora 19:00 și veți ajunge în Sibiu la 21:00.

De pe Aeroportul Internațional din Sibiu sunt operate curse și către Billund (Danemarca), Sharm El-Sheikh (Egipt), Bologna (Italia), Karlsruhe (Germania), Frankfurt (Germania), Hurghada (Egipt), Nurnberg (Germania), Memmingen (Germania), Madrid (Spania), Munchen (Germania), Stuttgart (Germania), Londra (Marea Britanie), Dortmund (Germania), Viena (Austria).

Sursa: sibiuairport.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi