expo piese colorate 2

Între 17 iulie și 16 august, mergem cu mic, cu mare la Shopping City Sibiu, unde imaginația și jocurile copilăriei au prioritate la cea mai cool expoziție pentru copii din oraș! Minunata lume a construcțiilor din cărămizi colorate s-a instalat pe galeria centrului comercial în zona scărilor rulante, unde a apărut un adevărat orășel magic în miniatură, ridicat din cărămizi colorate, o expoziție de construcții senzaționale de care se pot bucura toți membrii familiei. Intrarea este liberă.

Vino să descoperi cum se desfășoară o zi obișnuită din viața personajelor din orășelul în miniatură, cine sunt cei doi omuleți galbeni care joacă șah, ce eroi locuiesc în castelul magic și cine sunt personajele din tablourile create din piese în miniatură.

La fiecare două săptămâni, expoziția va conține alte piese, astfel copiii vor fi cei mai încântați să identifice schimbările și noile personaje! O găsești în zona scării rulante. Cu siguranță vei fi tentat să intri în jocul celor mici și să dai frâu liber imaginației și copilului din tine, căci Carnavalul Verii este cel mai tare de la mic la mare!.

Fiți primii care descoperă orășelul în miniatură la cea mai cool expoziție din oraș.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.expo piese colorate

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Shopping City Sibiu a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu