tren turistic

România, țara în care totul este posibil. Trenurile de pe ruta Craiova – Roșiorii de Vede – București sunt blocate în câmp de aproximativ două ore. Cauza principală ar fi instalația de ghidare și sistemele de semnalizare de la calea ferată. Acestea nu mai funcționează.

Este vorba de sistemele de semnalizare de la Vidra si Bucurestii noi. Problema din București a fost rezolvată, au transmis reprezentanții CFR,  rămâne însă o problemă la instalația de centralizare electronică ce permite circulația trenurilor în sistem automat la Videle. Aproximativ zece trenuri circulă acolo la cale liberă, ceea ce înseamnă că trebuie să se așptepte unele pe altele pentru a vedea dacă au cale liberă.

“Circulaţia trenurilor, pe relaţiile Videle – Ciolpani şi Videle – Zăvestreni se desfăşoară la această oră sub îndrumarea personalului feroviar de specialitate, în termeni feroviari “la cale liberă”, din cauza unui deranjament înregistrat la instalaţia de centralizare electronică, din staţia Videle. Trenurile circulă alternativ, din ambele sensuri, după verificarea, de către personalul feroviar, a fiecărui parcurs”, explică reprezentanţii CFR SA.

Zece trenuri de călători vor circula, până la remedierea deranjamentului, la cale liberă pe cele două segmente de cale ferată menţionate.

După finalizarea intervenţiilor necesare remedierii deranjamentului tehnic, intervenţii care se desfăşoară în prezent în staţia Videle, circulaţia trenurilor se va relua în condiţii normale de trafic.

Problemele au cauzat întârzieri în circulația mai multor trenuri.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu