femeie agresata strada
FOTO: arhivă

Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiștii sibieni fiind cercetat pentru că a lovit o tânără pe stradă și a atins-o în zona intimă. Totul s-a petrecut în Sibiu, pe Mitropoliei, după miezul nopții.

„La data de 15 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani, din Ocna Sibiului, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv agresiune sexuală”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul este bănuit că, la data de 9 iulie, în jurul orei 01,45, pe strada Mitropoliei din municipiul Sibiu, ar fi lovit o tânără și ar fi atins-o în zona intimă. Femeia, în vârstă de 20 de ani, a fost lovită cu pumnii în cap, astfel că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Se pare că cei doi nu se cunoșteau.

În urma administrării probatoriului în cauză, față de presupusul agresor s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu