vara muzeul astra aerian 1

Sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august aduc temperaturi mai ridicate decât cele normale, apoi vremea devine normală pentru această perioadă anului. Precipitațiile vor fi deficitare în jumătatea estică a țării, potrivit prognozei pe patru săptămâni transmise de meteorologi.

19 – 26 iulie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, centrale și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

26 iulie – 2 august

Cu excepția regiunilor sud-estice, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

2 – 9 august

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

9 – 16 august

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu