218334360 3006005479677771 6455003165290001105 n

Alegerile interne din PNL produc și o serie de surprize, așa cum este cazul la Sibiu. Deputatul PNL, Constantin Șovăială, a decis să o contracandideze pe Raluca Turcan la șefia organizației, asta deși este conștient că ”fără lumina de la Cotroceni” este foarte greu de câștigat la Sibiu.

”Am decis să mă înscriu în cursa pentru președinția Organizației Județene a PNL Sibiu.

Îmi imaginez că este o surpriză pentru unii colegi, dar după părerea mea, adevărata surpriză pentru o filială precum cea sibiană era ca nimeni să nu contracandideze actualul președinte.

Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru ceva! Pentru un PNL Sibiu întors între oameni și pentru oameni (liberali sau nu), pentru un partid care să vadă realitățile și nu să și le inventeze, pentru un partid care face publicitate rezultatelor și nu confundă publicitatea cu rezultatele.

Un coleg față de care am un respect deosebit spunea la alegerile locale de anul trecut că e convins că “se poate mai mult și mai bine”. Deși, probabil e adevărat și în cazul acesta, nu am să spun că se poate “mai mult și mai bine”, dar am să spun că se poate altfel! Se poate, spre exemplu, cu modestie și decență, cu bun simț, cu stimă față de oameni și cu frică de Dumnezeu.

Cunosc foarte bine organizația PNL-Sibiu și știu cum putem avea rezultate mai bune pentru sibieni. Indiferent câte funcții publice am avut, am fost mereu la Sibiu și pentru Sibiu. Cred că împreună, putem muta proiectele din comunicate și postările de Facebook în realitate. Ce am făcut până acum a fost bine, dar vom înceta să facem poze doar cu panouri, hărți și terenuri goale, ci să punem în aplicare aceste proiecte și să comunicăm doar la final – în spate cu noul spital construit, autostrăzi date în funcțiune, drumuri reparate, rețele de apă-canal noi, parcări și noi investiții în tot județul. Colegii mă cunosc și știu că sunt omul faptelor. Avem #detreabă!

Voi explica tuturor colegilor dispuși să mă asculte, în detaliu, rațiunea candidaturii mele și le voi prezenta de-a lungul săptămânilor următoare ideile pe care le am. Sunt convins că o competiție corectă la vârful PNL Sibiu nu poate face decât bine filialei și chiar celor care își dispută președinția.”, scrie Constantin Șovăială.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Cum sa aibe cineva incredere in comunistu asta? E total compromis si santajabil tot judetul stiind de apucaturile lui libidinoase. De aia si candideaza ca e il au la mana cu multe.

  2. No am trait so vad cu ochii mei. Sa ne zica cineva ca viitorul penteu liberali e Orban. Si mai si candidezi. La ce, doamne?