whatsapp image 2021 07 18 at 20.52.22

Duminică sera pompierii au fost chemați să stingă incendiul izbucnit la un microbuz care se afla în afara părții carosabile, în zona Cristian. Polițiștii au deschis o anchetă și au stabilit că focul a izbucnit după ce microbuzul, care sa- dovedit a fi furat, a ieșit de pe șosea. Șoferul avea o alcoolemie uriașă și nu avea carnet de conducere.

VEZI AICI DETALII ȘI POZE DE LA INTERVENȚIA POMPIERILOR DE DUMINICĂ 

La data de 18 iulie, în jurul orei 19,30, pe DN 1, în afara localității Cristian, șoferul unui microbuz transport marfă a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara carosabilului, moment în care compartimentul motor a luat foc.
Incendiul a fost stins de către pompieri din cadrul I.S.U. Sibiu, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.
Polițiștii Postului de Poliție Cristian au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Alba, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În urma cerecetărilor efectuate de către polițiști cu privire la autoutilitara condusă, s-a constatat că bărbatul ar fi sustras microbuzul din incinta unei ferme al cărei angajat era, situate în extravilanul localității Săcel, jud. Sibiu.
În cauză, la nivelul Postului de Poliție Cristian, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, furt și distrugere.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns