Un fotbalist s-a sinucis de Ziua Naţională a prevenirii suicidului

1.193

După ce un fotbalist s-a sinucis de Ziua Naţională a prevenirii suicidului, Asociaţia uruguayană de fotbal (AUF) a decis să suspende , meciurile rămase din etapa a 11-a a campionatului. Este vorba despre fotbalistul Williams Martinez.

Suspendarea a fost decisă ca urmare a solicitării Asociaţiei fotbaliştilor uruguayeni (MUFP) de a opri activităţile, atât meciuri, cât şi antrenamente, pentru o zi de reculegere.

„În conformitate cu rezoluţia MUFP, care solicită suspendarea restului etapei ca urmare a decesului fotbalistului Williams Martinez, Comitetul Executiv a decis să aprobe suspendarea partidelor rămase din etapa a 11-a a Turneului Apertura”, a transmis AUF pe contul său de Twitter.

Duminică erau programate trei meciuri, iar etapa trebuia să se încheie luni cu ultima partidă, transmite Agerpres.

Martinez, în vârstă de 38 de ani, juca în Segunda Division, pentru Villa Teresa, el ratând câteva etape după diagnosticarea cu Covid-19 pe 23 iunie.

Experimentatul jucător, care a evoluat printre altele şi la West Bromwich, s-a sinucis chiar în ziua în care Uruguay comemora Ziua Naţională pentru prevenirea suicidului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.