jeff bezos
Sursa Foto - Foxbusiness

Compania Blue Origin a anunţat că începe vânzarea biletelor pentru cei interesați să zboare în spațiu. Trebuie doar să trimiți un e-mail companiei, dar costul biletului nu a fost anunţat.

Spre deosebire de Virgin Galactic al lui Richard Branson, Blue Origin nu a vândut încă bilete publicului larg şi nici nu a spus care va fi preţul.

Până în prezent, singurul preţ făcut public a fost suma de 28 de milioane de dolari pe care câştigătorul unei licitaţii, încă anonim, a plătit-o. Căştigătorul a renunţat să zboare, din cauza programului, potrivit Blue Origin.

Persoana respectivă va zbura ulterior, posibil cândva în acest an, în condiţiile în care Blue Origin spune că va efectua până la două misiuni suplimentare cu echipaj în 2021, care sunt deja în curs de rezervare.

„Vindem bilete. Evident, primul bilet a fost oferit la licitaţie, dar discutăm cu clienţii noştri care au participat la licitaţie. Dar dacă cineva este interesat, trimiteţi-ne un e-mail – astronauts@blueorigin.com – şi vom avea p discuţie, pentru că vrem să ducem oameni în spaţiu, în curând”, a declarat pentru CNN şeful de vânzări al Blue Origin, Ariane Cornell.

Compania spune că licitaţia a oferit un indiciu puternic că există o mulţime de oameni nerăbdători să meargă: 7.600 de persoane din 159 de ţări s-au înregistrat la licitaţie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns