Bătrânică plecată de acasă, găsită de polițiști pe Valea Oltului

7.345

O bătrânică dintr-o localitate vâlceană a plecat de la domiciliu. A fost găsită de poliție pe Valea Oltului, la Racovița, fiind dusă în siguranță acasă. Membrii familiei nu au știut că aceasta a dispărut.

Polițiști din cadrul Postului de poliție Racovița și Câineni au depistat o femeie de 83 de ani, plecată de la domiciliu chiar în acea zi, fără știrea familiei.

„La data de 21 iulie a.c., agent șef principal Stroescu Ion, șeful Postului de poliție Racovița și agent șef principal Ciobanu Cristian, șeful Postului de poliție Câineni, se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în Racovița, când au observat în apropierea carosabilului o femeie ce părea a fi într-o stare de confuzie”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

Polițiștii au intervenit imediat, constatând că deși femeia este din Titești, se afla la o distanță considerabilă de casă, iar membrii familiei, aflați la muncile câmpului, nu cunoșteau faptul că aceasta plecase de la domiciliu. Femeia a fost returnată familiei, în siguranță.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi