Cei mai scumpi cartofi prăjiți din lume de vând cu 200 se dolari porția

1.388

Cea mai scumpă porție de cartofi prăjiți se vinde la New York, la restaurantul Serendipity 3. S-a stabilit un nou record mondial Guinness pentru acest lucru, pentru că cine dorește o porție de cartofi prăjiți plătește aici 200 de dolari.

Felul de mâncare a fost conceput în cinstea Zilei naționale a cartofilor prăjiți, iar acum acesta este disponibil pentru oricine dorește să plătească suma uimitoare, scrie digi-life.tv

Cei care vor opta pentru felul de mâncare, Creme de le Creme Pommes Frites, vor primi o porție de cartofi prăjiți de înaltă calitate, ce au fost înăbușiți în șampanie Dom Pérignon, după care au fost gătiți cu grăsime de gâscă pură din sud-vestul Franței și condimentați cu fulgi de sare cu trufe.

Iar acesta este doar începutul. Cartofii sunt, de asemenea, prăjiți în ulei de trufe și acoperiți cu brânză Pecorino Tartufello rasă, care este presărată cu trufe negre. După aceea, sunt serviți cu un sos Mornay care include unt de trufe negre și brânză elvețiană cu trufe Gruyère.

În cele din urmă, cartofii prăjiți sunt presarăți cu pudră de aur comestibilă de 23 de karate și sunt serviți pe un platou de cristal.

În spatele acestui fel de mâncare stau Chef Joe Calderone, directorul creativ al Serendipity3, și Frederick Schoen-Kiewert, bucătarul executiv al restaurantului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi