cioban oi
foto arhivă

Un bărbat a fost găsit spânzurat, vineri dimineața, de o grindă în localitatea Arpașu de Jos. Este vorba despre un sibian în vârstă de 61 de ani.

Alarma s-a dat vineri dimineață, când bărbatul a fost găsit fără suflare, agățat de o grindă. La scurt timp, în jurul orei 11:00, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului pentru începerea cercetărilor.

Sursele Ora de Sibiu spun că bărbatul găsit decedat este cioban și era angajat în zona respectivă. Acesta avea domiciliul în localitatea Gura Râului, dar lucra în Arpașu de Jos. Deocamdată nu se știe dacă sibianul a lăsat vreun bilet de adio în care să explice tragicul gest, însă sursele Ora de Sibiu spun că era copleșit de o serie de probleme, motiv pentru care a ales să-și încheie socotelile cu viața.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală (SML) Sibiu în vederea efectuării necropsiei. Din primele investigații, nu au rezultat indicii care să sugereze că acesta ar fi fost victima infracțiunii de omor.

Val de sinucideri în județul Sibiu

În luna iulie a acestui an, nu mai puțin de cinci oameni au ales să-și pună capăt zilelor. În data de 4 iulie, în Hosman, un bărbat de 72 de ani a fost găsit spânzurat în spatele curții. Tot în aceeași zi, în Poplaca, un bărbat, s-a sinucis. Avea 53 de ani și a fost găsit în anexa gospodăriei. Toate aceste sinucideri vin după ce la începutul lunii, o altă știre a bulversat sibienii- un muzeograf de la Muzeul Brukenthal s-a sinucis. CITEȘTE AICI DETALIILE. În data de 6 iulie, în Poplaca, un tânăr de 33 de ani a mai fost găsit spânzurat de grinda unei case. DETALII AICI. De asemenea, o femeie de 44 de ani din Mediaș a decis să-și încheie socotelile cu viața. În 11 iulie a fost găsită spânzurată în șura casei. DETALII AICI. 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu