gaz metan stadion

Datorită lucrărilor de modernizare la Stadionul Municipal Sibiu, care vor continua și în acest sezon de Liga a II-a, FC Hermannstadt dispută meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă.

’’Și de această dată, spre bucuria noastră, vom fi ,,acasă” pe un stadion care nu ne este deloc străin. Este vorba despre Stadionul Gaz Metan din Mediaș, la vecinii noștri din județ. Aici vom disputa meciurile de pe teren propriu până când vom putea beneficia din nou de aportul vostru, al suporterilor noștri loiali, pe noul Stadion Municipal din Sibiu. Pe această cale, A.F.C.Hermannstadt, prin conducerea administrativă, transmite mulțumiri conducerii Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș, domnului președinte Valentin Iordănescu, pentru înțelegerea de care a dat iar dovadă și pentru sprijinul pe care îl asigură astfel dezvoltării și continuității fotbalului sibian. De asemenea, mulțumim și autorităților locale din aceleași motive. Totodată, le dorim vecinilor noștri din Mediaș mult succes în noul sezon de Liga 1 și sperăm să ne revedem acolo în sezonul următor’’, se arată într-un comunicat al clubului sibian.
Primul meci pe care FC Hermannstadt îl va disputa în acest sezon de liga a II-a pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș va fi cel din prima etapă, cu FC Buzău, sâmbătă, 31.07.2021, de la ora 13:30, partidă care va fi televizată pe DigiSport, TelekomSport și LookSport.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu