cutit injunghiat
foto: arhivă

Un sibian a fost amenințat cu moartea, atacat cu un cuțit și lovit cu pumnii de către un vecin pe o stradă din localitatea Dobârca. Totul s-a petrecut în timpul zilei sub privirile trecătorilor. Individul a fost reținut și va primi o măsură preventivă.

Scandalul a avut loc duminica trecută în Dobârca. Un individ s-a năpustit asupra unui sibian, atacându-l cu un cuțit și lovindu-l cu pumnii, amenințându-l cu moartea.

„Bărbatul este bănuit că, la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 17,00, pe o stradă din localitatea Dobârca, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi lovit pe un localnic cu pumnii, l-ar fi atacat cu un cuțit producându-i leziuni în zona feței și l-ar fi amenințat cu moartea”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La data de 22 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 61 de ani, localnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Acesta urmează a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns