Scandal în politică. Nicușor Dan atacat de către Cîțu la reuniunea PNL

Premierul Florin Cîțu l-a atacat dur pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la reuniunea PNL București, de sâmbătă, la care se va alege președintele organizației. Premierul l-a criticat pe primarul general pentru că a beneficiat de sprijinul PNL fără să intre în partid și a spus că la alegerile din 2024 va susține un candidat din PNL. Nicușor Dan a susținut un discurs la PNL, sâmbătă, în care și-a arătat susținerea pentru Violeta Alexandru. 

„Câți dintre dumneavoastră ați fost întrebați, onest, atunci când s-au făcut acele negocieri pentru primăriile din București? Câți ați fost întrebați? Asta înseamnă să lucrezi în echipă. Nu vom mai lua decizii și apoi aproba în foruri, va fi invers (…)

Vom susține candidați liberali la toate primăriile de sector.

Cu tot respectul, domnule primar general, în 2024 voi susține un candidat liberal la Primăria Generală. Nu vom mai face compromisuri. Compromisurile costă. Astăzi, când merg pe stradă în București, vine lumea și mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu-știu-ce parc. PNL decontează deși nu are administrațiile.

Nimic nu vă oprea, domnule primar general, să intrați în PNL după ce ați primit susținerea partidului”, a spus Florin Cîțu în discursul său de la reuniunea PNL București.

citunicusor danpnlPoliticăscandal
Comentarii (0)
Comentează