438caf0a 2043 4e98 af4a 7b77701f1f95

Aseară, în jurul orei 22,00, pe DN 1, la km 302, în zona localității Veștem, pe direcția Sibiu – Vâlcea, s-a produs o coliziune în lanț în care au fost implicate 3 autoturisme.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului primului auto care a intrat în coliziune și a șoferului celui de-al doilea autoturism implicat, cei doi fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 31, respectiv 29 de ani, ambii domiciliați în orașul Cisnădie.

Al treilea autoturism a fost condus de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Orlat, care nu a necesitat intervenție medicală.

De asemenea, mașinile conduse de către primii doi conducători auto au luat foc, incendiul fiind stins de forțele din cadrul ISU Sibiu.

Testarea alcoolscopică a primului conducător auto a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce testările celorlalți doi șoferi au indicat faptul că nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Ca urmare a constatărilor efectuate, polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente.

VEDETI AICI IMAGINI VIDEO DE LA ACCIDENT

Comentariul meu

Lasă un răspuns