O broască țestoasă a fugit de acasă. Ce distantă a parcurs într-un an de zile

0 392

O broască țestoasă care a „fugit” de acasă în urmă cu un an, a fost, în sfârșit, găsită la o distantă de 965 de metri de „domiciliu”. Ca să ajungă atât de „departe”, țestoasa a mers cu o viteză de 0.00011 km/ oră în perioada de 12 luni.

drum 3

Maxi a plecat de acasă după ce a reușit cumva să escaladeze un gard de 30 de centimetri înălțime. El a fost descoperit de două femei care își plimbau câinii pe un câmp din Wiltshire, Anglia, potrivit Profimedia.

Când cele două femei au ajuns acasă, au postat pe Facebook o poză cu Maxi, în încercarea de a afla cui îi lipsește. Susie, de 24 de ani, a spus că a vrut să se asigure că țestoasa ajunge la cine trebuie, așa că cerut o descriere completă și fotografii.

După trei zile de căutări, l-au găsit pe proprietarul Ruaidhri Jukes, care locuiește la mai puțin de un kilometru de locul în care a fost găsit Maxi.

baiat si testoasa 1
Acesta a spus că țestoasa fugise de acasă vara trecută. „În mod normal, el ar petrece toată ziua în țarcul lui vara și nu știu cum a scăpat – pur și simplu nu mai era acolo.” Jukes spune, totuși, că Maxi este un aventurier și că nu este prima dată când pleacă de acasă. Data trecută a fost găsit după 2 luni, acasă la un vecin.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.