director dsp colonel chelcea

Din luna noiembrie 2020, când ne aflam în plin val trei al epidemiei de coronavirus, Direcția de Sănătate Publică Sibiu are conducere militară. Atunci a fost detașat aici, de la Spitalul Militar, colonelul Daniel Chelcea, medic ORL-ist. Conducere militară a avut și Spitalul Județean, dar mandatul colonelului Constantin Vlase a încetat în 11 ianuarie 2021. Chelcea a rămas în continuare la conducerea DSP, pentru că, din spusele Ministrului Sănătății ”de ce să schimb ceva ce merge”.

Lucrurile au funcționat la DSP Sibiu sub conducere militară și ar putea funcționa la Spitalul Județean Sibiu dacă Daniel Chelcea se va hotărî să își depună candidatura pentru postul de manager, în prezent ocupat prin interimat.

Daniel Chelcea spune că se gândește la o posibilă candidatură, dar încă nu a luat o decizie. ”Deocamdată sunt militar și sunt la DSP. Oricine e calificat se poate gândi la o posibilă candidatură. Eu nu am luat încă o decizie, sunt multe implicații ce trebuie luate în calcul. Până la finalul lui august am timp să iau o decizie și să pregătesc proiectul de management, dacă e cazul”, a declarat Daniel Chelcea.

Dosarele de candidatură se pot depune până în data de 31 august. La anteriorul concurs niciuna dintre candidate nu a obținut notă de trecere. Printre acestea s-a aflat și fostul manager Liliana Coldea.

Comentariul meu

Lasă un răspuns