Bursa a locurilor de muncă din Sibiu va avea loc la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum

500

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu va organiza în data de 5 august 2021, prima „Bursă a locurilor de muncă” de la începutul pandemiei.

Evenimentul se va desfăşura în Sibiu la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor Sibiu (Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum ), str. Postăvarilor nr.18, începând cu ora 9.30.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, absolvenţilor promoţiei 2021 sau a persoanelor care doresc schimbarea locului de muncă actual prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Angajatorii care vor participa la „Bursa locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

De asemenea precizăm că se vor lua toate măsurile legale necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS-COV-2.

Angajatorii interesaţi să participe la această acţiune pot depune oferta privind locurile de muncă vacante, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu ,str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269- 210882.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.