distrugere spatiu verde avrig

Patru tineri au fost surprinși în timp ce vandalizau spațiile verzi din Avrig. Cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, aceștia au putut fi identificați, fiind vorba despre trei minori și un tânăr major.

distrugere avrig 3

Polițiștii locali au identificat și sancționat patru persoane care au vandalizat spațiile verzi de pe Strada Gheorghe Lazăr din Avrig.

„Patru tineri au fost filmați în două zile diferite, joi, 15 iulie și sâmbătă, 17 iulie, în timp ce rupeau pomii de pe marginea drumului și florile plantate în ghivece. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă, aceștia au fost găsiți în scurt timp”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Primăria Orașului Avrig.

distrugere avrig

Unul dintre ei, C.C., este major și are 20 de ani. Împreună cu el, au mai acționat T. D., un minor de 17 ani și P. S., de 16 ani, toți trei având domiciliul pe Strada Lacului, din Baraj. Florile au fost smulse din ghivece de A. M., o fată de 15 ani din Porumbacu de Jos, care se afla în compania unuia dintre tineri.

Au rupt florile „din teribilism”

Puși în fața dovezilor, cei patru și-au recunoscut fapta și le-au spus polițiștilor că au distrus pomii și florile din teribilism. În cauză, au fost întocmite procese verbale de contravenție. Pentru distrugerea unui bun aflat pe domeniul public, amenda contravențională este de 2000 de lei, respectiv 1000 lei în cazul minorilor. Ca măsură compensatorie s-a dispus achitarea contravalorii pomilor distruși și înlocuirea lor. Părinții minorilor au fost de asemenea amendați pentru nesupravegherea acestora.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu