FOTO: Motociclist rănit grav la Sibiu – A fost lovit de o mașină

Un accident rutier grav a avut loc miercuri după amiaza la Sibiu. Un motociclist a fost lovit de o mașină într-o intersecție. Acesta a fost dus la spital, având mai multe traumatisme.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a petrecut la intersecția dintre strada Cimitirului și strada E. A. Bieltz. O șoferiță de 57 de ani a intrat în intersecție, lovind astfel motocicleta condusă dinspre Șoseaua Alba Iulia de către un bărbat în vârstă de 34 de ani.

Motociclistul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

„Motociclistul de 34 ani a suferit un traumatism cranian cu plagă hemoragica și stare generală alterată. Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale la fața locului și a transportat bărbatul la UPU Sibiu”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte care au dus la producerea acestui accident.

accidentaccident sibiumotociclist
Comentarii (1)
Comentează
  • Mediator Nicolae Tarcea

    Indiferent de vinovatie, persoanele care au suferit un accident rutier, au dreptul la despagubiri. Informatii suplimentare la tel. 0722437114 sau 0369432278.