Aproape 70 de echipaje la startul Raliului Sibiului

1.516

Un număr de 67 de echipaje din țară, dar și din străinătate și-au anunțat prezența pe probele speciale de macadam de la Sibiu, de la finalul acestei săpătmâni. Stqartul festiv este programat pentru joi seara, când mașinile vor „defila” prin centrul Sibiului, din Piața Mare, pe pietonală.

La un an distanță de ediția ce a marcat revenirea legendei pe macadam, Raliul Sibiului 2021 are și anul acesta o prezență extrem de numeroasă la START.

În total, 67 de echipaje din țară și din străinătate și-au anunțat prezența pe probele speciale de macadam de la Sibiu pentru finele acestei săptămâni.

O nouă etapă va avea loc pe deja celebrele probe „Șanta”, „Cheile Cibinului” sau Circuitul Paralel, incluse în programul competiției, și în acest an, duelurile anunțându-se interesante și spectaculoase.

Cursa de la Sibiu este un punct de referință al motorsportului românesc, reprezentând una dintre cele mai importante etape ale Campionatului Național de Raliuri Betano.

Sibiu Racing Team, pentru a doua oară organizatoare a etapei de la Sibiu, promite să continue tradiția motorsportului sibian și să organizeze o nouă etapă care să întreacă așteptările, o ediție de colecție, presărată cu mult spectacol pe probele senzaționale de macadam din jurul Sibiului.

67 de echipaje se vor alinia la startul etapei a VII-a, 14 dintre acestea concurând la Rally 2.

Etapa de raliu de la Sibiu aduce nume sonore din Campionatul Național de Raliuri. Simone Tempestini, Dan Gârtofan și Norbert Maior sunt doar trei dintre piloții așteptați la Sibiu.

La start se vor alinia și echipaje conduse de piloți din Turcia, Ecuador, Ungaria și Italia care își vor testa forțele pe macadamul sibian.

Etapa a VII-a a Campionatului Național de Raliuri Betano este un eveniment organizat de Sibiu Racing Team, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Vineri de dimineață vor avea loc testele oficiale, iar de la ora 15.30 este programat startul în probele cronometrate care se vor întinde pe 112,62 km.

Vineri și sâmbătă, piloții vor avea de străbătut 8 probe extraordinare, pe macadam, în peisaje naturale de poveste.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.