Șofer din Dumbrăveni prins cu alcoolemie de 1,31 – Alții doi au avut peste 0,40

Polițiștii de la rutieră s-au îngrozit când au văzut rezultatul etilotestului după ce l-au oprit în trafic pe un șofer din Dumbrăveni. Acesta a băut atât de mult încât în aerul expirat s-a înregistrat 1,31 mg alcool pur.

Șoferul are 40 de ani și a fost prins de polițiști miercuri seara, în jurul orei 21, pe pe DJ 142C, în afara orașului Dumbrăveni.

Alți doi șoferi s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice:

Miercuri dimineața, în jurul orei 06,00, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, polițiștii rutieri au oprit pentru un control de rutină un ansamblu TIR, condus pe direcția Vâlcea – Sibiu de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în județul Vâlcea.
Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 iulie, în jurul orei 03,00, în localitatea Șelimbăr, pe strada Mihai Viteazu, polițiștii l-au verificat alcoolscopic pe șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cisnădie. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei trei conducători auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Ulterior, în fiecare caz, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale având ca obiect săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

alcool la volanalcoolemie maresoferi bauti
Comentarii (0)
Comentează